Προγράμματα

ASSOS, Κέντρα Ξένων Γλωσσών Θεσσαλονίκη

Γλωσσομάθεια & Πληροφορική

Τα προγράμματα γλωσσομάθειας είναι μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια και διδάσκουμε γλώσσες, όπως ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ για αλλοδαπούς.

Διαθέτουμε προγράμματα απόκτησης ειδικών πτυχίων, όπως TOEIC, TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, BEC, BULATS.

Επιπρόσθετα, καλύπτουμε τις ανάγκες σας για σπουδές στο εξωτερικό και μαθήματα ορολογίας, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα εξειδίκευσης, όπως προετοιμασία για ξενόγλωσσες φιλολογίες και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Γλώσσες όπως Σουηδικά, Ολλανδικά, Φιλανδικά, Νορβηγικά, Ρουμάνικα, Σέρβικα, Αλβανικά και Ιαπωνικά διδάσκονται κατόπιν ζήτησης και σε κλειστά τμήματα.

Σπουδαστές μας συνεχίζουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό με υποτροφία και φοιτούν στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάθε χρόνο τα προγράμματα προετοιμασίας για Erasmus.

Η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας επισφραγίστηκε από τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο του Cambridge, του οποίου διενεργούμε τις εξετάσεις ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο (closed center).

Η επιτυχία μας συνεχίζεται με τη συνεργασία μας, το έτος 2010, με το Πανεπιστήμιο Lomonosov (MGU) της Μόσχας, του οποίου αποτελούμε αποκλειστικό πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για τη διενέργεια των εξετάσεων πιστοποίησης της Ρωσικής γλώσσας, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επιπλέον, η αναγνώριση και η ποιότητα των υπηρεσιών επιβεβαιώνεται μέσα από συνεργασίες με πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Tomer της Άγκυρας και φορείς, όπως το Κολέγιο Ανατόλια, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ιταλικό Ινστιτούτο, το Goethe Institut και το Cervantes.

Η εμπιστοσύνη που εμπνέουμε μάς έχει οδηγήσει σε αμέτρητες επιτυχίες έως σήμερα. Το 2009, συγκεκριμένα, οδηγηθήκαμε σε τεράστια ποσοστά επιτυχίας της τάξεως του 95% και με τη συνεχή βελτίωση η επιτυχία, το 2011, πλησίασε το 100% σε όλες τις γλώσσες!

ASSOSnet, Κέντρα Πληροφορικής

Διανύοντας τον 21ο αιώνα, η γνώση και η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών θεωρείται δεδομένη. Η ενασχόληση τον κέντρων μας με την Πληροφορική μάς οδήγησε στη δημιουργία των ASSOSnet και αποτέλεσαν για εμάς μια πρόκληση, θέτοντας υψηλούς στόχους και απαιτήσεις. Οι σπουδαστές μας μπορούν να παρακολουθήσουν τις πιο σύγχρονες και παγκόσμια αναγνωρισμένες εξελίξεις και καινοτομίες στο χώρο της Πληροφορικής.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, δημιουργήσαμε προγράμματα εκμάθησης Η/Υ, προγράμματα εκπαίδευσης προγραμματιστών και τεχνικών δικτύων, καθώς και σχεδιαστικά προγράμματα για λογιστές, μηχανικούς, γραφίστες, σχεδιαστές ιστοσελίδων.

Ειδικότερα, λειτουργούν τμήματα:

OFFICE, PHOTOSHOP, COREL, Autocad, Autocad 3d, ILLUSTRATOR, PREMIERE, 3D STUDIO MAX, WEB DESIGN, JAVA, SQL, C, C++, VISUAL BASIC, CCNA κ.ά.

Ένα πτυχίο που έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη μας ως προς την παροχή γνώσεων είναι το ΙΤ ESSENTIALS CISCO. Η συνεργασία μας με τη CISCO αποτέλεσε το επιστέγασμα της εμπιστοσύνης που δείξαμε στο πρόγραμμα Cisco Networking Academy, το οποίο επιμορφώνει σπουδαστές από το 1997.

Τα ASSOSnet αποτελούν επίσης πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ECDL, ACTA, ICT, Cambridge.

Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία προσφοράς στον κλάδο της εκμάθησης προγραμμάτων πληροφορικής, είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες μας. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις με το πρόγραμμα “e-εκπαιδευτείτε” ξεπέρασαν τις 2.000 και άγγιξαν το καθολικό ποσοστό επιτυχίας 100%.

Κορυφαία διάκριση για τη σχολή μας αποτέλεσε η βράβευση μας από την ECDL, το έτος 2009, ως Νο 1 Σχολή Πληροφορικής για το Νομό Θεσσαλονίκης.

Οι πιστοποιήσεις μας

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο (closed center) CAMBRIDGE

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου του Lomonosov της Μόσχας, σε Ελλάδα και Κύπρο

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο City & Guilds

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο ECDL, ACTA, ICT

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο CISCO Networking Academy